ERENLER ORTAOKULU

Vizyon: Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz; Başarının beraberlik bilinciyle yakalanacağına inanır. Sosyal çevremizin ihtiyaçları ve bireyin yeterliliklerine önem verir. Her öğrenciye öğrenme olanağı sağlar. Sosyal ilişkilere ve faaliyetlere önem verir. Veli öğretmen işbirliğini sürekli geliştirmeyi sağlar. Saygı ve hoşgörüye önem verir. Kararlarda katılımcılık esastır.

Saatler: 09:00 15:20
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://erenlerrortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ERENLER MAH. ERENLER MERKEZ KÜME EVLERİ NO 33 KARAÇOBAN / ERZURUM

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - ERENLER KÖYÜ İLİ: ERZURUM İLÇESİ: KARAÇOBAN HANE SAYISI: 130 NÜFUSU: 1000 YÜZ ÖLÇÜMÜ: 60 KM2

Adres - ERENLER MAH. ERENLER MERKEZ KÜME EVLERİ NO 33 KARAÇOBAN / ERZURUM

Ulaşım Köye ulaşım köy minibüsleri ve servislerle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ KARAÇOBAN İLÇESİNE 17 KM,ERZURUM İLİNE 190 KM UZAKLIKTADIR.